Harry ve Meghan’ın hediyelerini satışa çıkardılar
Prens Harry ve Amerikalı aktrist Meghan Markle’ın düğünü Birleşik Kraliyet kadar tüm dünyanın alaka odağı konumunda… Düğünde her bir ayrıntı müzakere yada merak mevzusu oldu. Merak edilenlerden biri de düğünde dağıtılan küçük çantalardı.
2 bin konuğa özel çanta
St. George Şapeli’ndeki merasime katılan takribî 2 bin 500 konuğa hediye edilen çantaların içinden çıkanlar pek afallamışlık yaratmasa da çantaların satışa çıkması Birleşik Kraliyet’ta şok tesiri yarattı.
İçinde ne var
Keten kumaş üzerine Dük ve Düşes’in adlarının baş harflerinin işli olduğu çantanın içinde Windsor suyu, kocaman bir altın para biçiminde çikolata, ananesel kurabiye, buzdolabı magneti, özel davetli rozeti, Windsor Kalesi’nin hediyelik eşya mağazasında kullanılabilecek indirim kartı bulunuyor.
Hediye çantayı satmaya kalktılar
Genel olarak çok zarif olduğu doğrultusunda yorumlar alan çantalar, fırsatçı misafirler tarafından internetten müzayedetmeyle satışa sunuldu. Surat pounddan bin pounda kadar çıkan maliyetler ise tepkiye neden oldu. Bin pound Türk lirası bugün itibari ile 6 bin 125 lira ortamında.